Præsentation
Henrik Rem Rasmussen
Certificeret Mentalhygiejnisk Instruktør

Jeg er født i 1964 i Jylland. Siden 1992 har jeg boet i København. Jeg er lærer og underviser på en københavnsk folkeskole. Jeg har arbejdet med personlig udvikling og mentaltræning siden 2007.

Det var mennesker omkring mig, der inspirerede mig til et kursus i mentaltræning, som blev fulgt op af endnu et kursus og sidenhen en uddannelse til instruktør ved Arne Olsen, ophavsmanden til Mentalhygiejnisk Træning og forfatter til kortene “Positiv Tænkning” og bogen “Dine valg er dit liv – hvordan vælger du?

Arbejdet med mentalhygiejne er en livslang proces ligesom fysisk træning. Når jeg ikke er i bevægelse, fryser jeg fast eller gentager gamle mønstre. Med MT vedligeholder jeg mig selv gennem deltagelse i selvhjælpsgrupper, gruppeforløb og deltagelse i workshops.

I møder med andre mennesker inspirerer jeg til refleksion over tilværelsen og deler de værktøjer, jeg har med mig fra MT.  Samtidig inspireres jeg også selv til at reflektere over mit liv og til at kigge indad. Der er ingen nemme eller færdige løsninger, men en gradvis afdækning af motiverne bag vores handlinger, der hele tiden byder på nye indsigter.

Hvorfor vælger vi som vi gør?

Back To Top