Her kan du læse artikler skrevet af mennesker, som har været på kursus i Mentalhygiejnisk Træning, og som fortæller om deres erfaringer med redskabet.

Mit eget mirakel

Jeg havde valgt at overhøre mig selv. Jeg tænkte destruktivt og nedbrød dermed min krop. Men jeg lærte at afsløre mine livsløgne. I dag er jeg rask og kan lytte til min sande impuls.

Hun fandt nøglen til sig selv

Som ung forsøgte Mette Dinesen ihærdigt at få værdi gennem ydre gøremål. Til sidst blev hun syg. Men hun fandt en metode til at lytte til sig selv. Blev rask. Og har nu taget springet til fuldtidsinstruktør.

Tror du på sygdom?

Lokal forfatter præsenterer træningsprogram for bedre helbred

Tror du på sygdom? Sandsynligvis et provokerende spørgsmål for nogen.
For har lægevidenskaben ikke bevist, at den kan helbrede med dygtige fagfolk og medicin?
Og måske har du selv haft sygdom tæt inde på livet eller kender nogle, der har.
Alligevel vover jeg at udfordre dig  på din tro.

Det er nødvendigt at være egoistisk

Tilsidesætter du også dig selv uden egentlig at være klar over det? Måske skal du nå så meget i løbet af dagen, at du glemmer dig selv og alt det, du gerne ville. Men egoistisk – dét må man i hvert fald ikke være.
– Jo, siger forfatteren til bogen “Følg dit hjerte”.

Hjerteproblemer var et symptom på et liv i ubalance

Mentaltræning gav mig ro.
Få bugt med de mentale nullermænd og vend de negative tanker til ægte livsglæde og balance.

Krav - stress og frigørelse

Jeg havde nedbrudt mig selv, men ved hjælp af mentalhygiejnisk træning lærte jeg at handle konstruktivt. I dag skaber jeg glæde for mig selv. Og jeg har frigjort mig fra min pacemaker!

Fysisk og psykisk velvære

Debatindlæg i Lærernes Kredsblad/Hvidovre om arbejdsmiljø og stress:

….. Selv har jeg måtte kigge mig dybt i øjnene og konstatere, at jeg havde det fulde ansvar for den stress, jeg oplevede i mit job som lærer. …..

Hvad tror du?

Kronik i Ugeskrift for Læger af Frank Thor Jørgensen, speciallæge i almen medicin i 1998. Toårig uddannelse som akupunktør.

….Et af problemerne med kommunikationen opstår når troen bliver ophøjet til sandhed, det er, oplever jeg, videnskabens største problem, at den videnskabelige metode er blevet ophøjet til et sandhedsbevis…..

Quo Vadis?

Kronik i Ugeskrift for Læger af Frank Thor Jørgensen, speciallæge i almen medicin.

I dag mener jeg, at det er på tide atter at reflektere over spørgsmålet. Jeg falder for fristelsen til i nutidens sprogbrug at skærpe tonen, generalisere spørgsmålet og udbryde »Hvor fanden er vi på vej hen?«

Back To Top