Følelsen glæde, skabt på et sandt grundlag,
signalerer healing. Healing finder sted i fred,
harmoni og lyksalighed.
Sand glæde opnås ved positiv handling på
de signaler, du modtager, og du bliver
kærlighed.

Handl positivt.

Sårbarhed som styrke

Jeg stod midt i en flytning og med en nyopdaget diskusprolaps i lænderyggen. Jeg er dét, jeg vil betegne som en knokler og vil helst have fingrene i det hele. Jeg vidste godt, at formåede jeg ikke at handle på det fysiske signal jeg havde fået, så ville det kun blive værre. Jeg måtte bede andre om hjælp og samtidig holde hænderne i lommerne. Det kunne være ønskværdigt nemmere, der var for mig værd i at være stærk og kunne selv.
Læs mere

Hvor kommer glæden fra

Jeg vågnede og trak kortet. Jeg vidste nu at jeg havde mulighed for at skabe glæde i dag. Men jeg vidste også, at jeg sandsynligvis også ville møde fristelser til at vælge den «lette» glæde, altså den glæde der er skabt udenfor mig selv.Jeg tog en beslutning om, at jeg denne dag ville være opmærksom på at handle på de signaler, jeg kom til at modtage i løbet af dagen, og leve i bevidsthed om hvad der er mine indre værdier.Således gik jeg ind i dagen med et håb om at opleve den sande glæde.
Læs mere

Jeg overholdt mine aftaler med mig selv

Jeg har i den sidste tid haft skærpet min opmærksomhed på at lytte til mine egentlige sande behov.Jeg har haft stoppet med at løse opgaver, da jeg oplevede mig langsom og ineffektivJeg gik i seng første gang jeg modtog signalet på at jeg var trætJeg holdt op med at spise, da jeg oplevede at jeg var mætJeg fik ringet og aftalt en tid med en konsulent, uden at udskyde detJeg sagde nej tak til en invitation, som jeg vidste fra tidligere ville dræne mig for energiJeg sagde ja tak til et foredrag, som jeg oplever vil kunne inspirere migJeg har fået frisk luftJeg har kun tjekket mine mails to gange om dagen
Læs mere

Mon dette er en reel tilsidesættelse?

Jeg tog tidlig fra arbejdet, for det som jeg skulle læse og skrive om, kunne jeg også gøre hjemmefra.Da jeg kom hjem blev jeg også optaget af andre ting - og arbejdsopgaven begyndte at vokse i mit hoved. Jeg blev faktisk i tvivl om det var en god idé, at jeg havde taget opgaven med hjem, for ofte brugte jeg mere tid på mit arbejde, end jeg reelt blev betalt for. Jeg skulle også sørge for at arbejdet ikke kom til at fylde for meget, konstaterede jeg, da jeg begyndte at opleve irritation over, at jeg ikke allerede var færdig.
Læs mere

At tilpasse og justere til virkeligheden

Jeg havde mange ting, som jeg gerne ville nå at gøre denne dag - både privat og arbejdsrelateret.Allerede fra morgenstunden fik jeg fordybet mig i noget, som ikke stod på min to-do listen for dagen, og tidsplanen blev forrykket. Det var noget, som skulle gøres, og jeg var glad for at få det gjort, men jeg kunne ikke strege det fra min liste og mærke tilfredsstillelsen og glæden ved at være kommet i mål og have fulgt planen.
Læs mere
Back To Top