Kunne du også godt blive mere bevidst om dine handlemønstre?
Vil du gerne trænes i at tænke og handle konstruktivt i alle livets situationer?
Vil du gerne trænes i at styrke kærligheden til dig selv?

Læs mere om hvad Mentalhygiejnisk Træning er, og hvad du kan bruge det til.

Hvem tager beslutningerne i dit liv?

Hvor er det forunderligt som dagens kort passer til dagens oplevelser. Det har jeg oplevet gang på gang, og med dette kort skete det igen.

Jeg var blevet tilbudt et job, og jeg var i tvivl, om jeg skulle sige ja eller nej tak.
Jeg sparrede med et menneske tidligt i processen. Der kom flere detaljer til, situationen blev mere nuanceret, og jeg kunne mærke, at jeg diskuterede med mig selv, hvad jeg skulle svare.

Jeg havde lyst til sparre med nogen igen, da jeg oplevede, at situationen havde ændret sig. Så kom jeg i tanke om dagens kort og vidste, at beslutningen måtte træffes af mig. Jeg måtte tage det fulde ansvar for min beslutning, og det betød, at jeg skulle mærke efter i mig.

Jeg mediterede og bad om hjælp til at modtage klarhed på svaret efter meditationen. I slutningen af meditationen voksede et svar frem i min bevidsthed, og det blev min beslutning.
Den bekræftelse gjorde, at jeg havde mod til at leve min beslutning ud.

Dagens tanke er skrevet af

Tina Rem Rasmussen
Certificeret Mentalhygiejnisk Instruktør
tina@dagenstanke.dk

Flere erkendelser

Her kan du læse flere refleksioner og erfaringer med Positivkortene.

Hvad vil modstanden fortælle?

I forbindelse med huskøb oplevede jeg modstand samt tvivl, og jeg vidste det betød, at det ikke var den perfekte bolig og sagde nej tak. Fik efterfølgende overbevist andre om det samme.Jeg oplevede dog en uro/underlig fornemmelse og efter at have kontaktet et viist menneske i min nære kreds, gik det op for mig, at det var et forsvar af mistillid, der sørgede for at holde mig væk fra den gode beslutning - en gammel adfærd der handler om mistillid til mig selv og mine beslutninger.
Læs mere

Jeg bliver inspireret af mennesker omkring mig

Kunne du også godt blive mere bevidst om dine handlemønstre? Vil du gerne trænes i at tænke og handle konstruktivt i alle livets situationer? Vil du gerne trænes i at styrke kærligheden til dig selv? Læs mere om hvad Mentalhygiejnisk Træning er, og hvad du kan bruge det til.

Læs mere

Morgenbekymringer

I de sidste uger er jeg mange morgener vågnet tidligt med bekymrede tanker. Det er et faresignal, som jeg genkender fra den tid hvor jeg var stresset og udbrændt.Jeg ved godt, at det har en sammenhæng med, at jeg i den sidste tid har haft en masse arbejdsopgaver, som jeg har arbejdet med om aftenen. Jeg har forklaret mig selv, at disse arbejdsopgaver er jo så sjove og givende, så dem kan jeg godt sidde med i min fritid, og de kan ligge i baghovedet hele tiden og blive til gode ideer.Men kroppen og systemet er ligeglad med, om arbejdsopgaven er sjov eller kedelig.Når det flyder ud, så flyder det ud, og dette her var en tilsidesættelse af mine sande behov!
Læs mere

Hvem tager beslutningerne i dit liv?

Back To Top