Kunne du også godt blive mere bevidst om dine handlemønstre?
Vil du gerne trænes i at tænke og handle konstruktivt i alle livets situationer?
Vil du gerne trænes i at styrke kærligheden til dig selv?

Læs mere om hvad Mentalhygiejnisk Træning er, og hvad du kan bruge det til.

Står jeg stille eller udvikler jeg mig

Jeg kan opleve perioder i mit liv, hvor jeg udvikler mig og får nye indsigter i livets forhold, og der kan være perioder, hvor jeg oplever, at tingene står mere stille. Men begge perioder er afhængige af hinanden. Derfor bruger jeg ordet tilsyneladende, når jeg omtaler eller beskriver en tilstand.

Kort nr. 0-7 blå beskriver netop dette valg eller rettere, hvordan jeg vælger at opfatte tingene. Når jeg oplever stilstand, er det måske netop der kroppen konsoliderer sig, tager forandringer og nye erkendelser ind, skaber ro i form af indsigt og klarhed. Og således forbereder sig på en ny periode i vækst.

På den måde giver ordet ”tilsyneladende stilstand” mig ro i sindet, og fordi jeg står jo rent faktisk ikke stille.

Dagens tanke er skrevet af

Henrik Rem Rasmussen
Certificeret Mentalhygiejnisk Instruktør
henrik@dagenstanke.dk

Flere erkendelser

Her kan du læse flere refleksioner og erfaringer med Positivkortene.

Mit livs eventyr

Jeg sad i en meditation og så mig selv i en lang hvid kjole.Jeg havde bare tæer, udslået hår og jeg udstrålede en vidunderlig visdom.Efter den meditation gjorde jeg mig nogle tanker om visdom. Visdom som at være klog på livets genvordigheder, klog på kaos og turbulente hændelser, klog på ro og nærvær.
Læs mere

Handling skaber forvandling

Jeg vågnede med en tilfredshed. Jeg havde det godt og oplevede at være meget heldig og privilegeret. Jeg har lavet nogle sats her i livet, og nu er bekræftelserne ved at vende tilbage. Det viser sig, at det har været nogle gode investeringer, jeg har gjort. Jeg har plantet min energi i relationer, som nu giver både et materielt og emotionelt afkast. Jeg modtager lige nu langt mere, end jeg tidligere har turde håbe på, og det giver bonus på alle mine konti.
Læs mere

Gode intentioner er ikke nok

Jeg har sagt ja til en opgave i forbindelse med dagenstanke. Jeg er glad for opgaven, det giver altid energi - ubetinget altid - at arbejde med mentalhygiejnisk træning. Jeg kan mærke det både fysisk og mentalt, jeg bliver ladt op, det er som at komme et stik i stikkontakten - der er bonus med det samme, energien strømmer ind i mig. Mit hoved bliver klarere, jeg ser tingene klarere, og jeg kan hurtigere skabe det liv, jeg ønsker at leve. Unødige sideveje bliver undgået, og jeg kan holde mig til hovedvejen - kærlighedens vej. Jeg har haft det sådan i alle de år, jeg har beskæftiget mig med mentalhygiejnisk træning.
Læs mere

Står jeg stille eller udvikler jeg mig

Back To Top