Beslutninger kan ændres

i takt med din virkelighed.

Det er ikke effekten af dine

beslutninger, der er vigtig, men

det at tage beslutninger, der er vigtig.

Vær beslutsom.

Hvad vil modstanden fortælle?

I forbindelse med huskøb oplevede jeg modstand samt tvivl, og jeg vidste det betød, at det ikke var den perfekte bolig og sagde nej tak. Fik efterfølgende overbevist andre om det samme.Jeg oplevede dog en uro/underlig fornemmelse og efter at have kontaktet et viist menneske i min nære kreds, gik det op for mig, at det var et forsvar af mistillid, der sørgede for at holde mig væk fra den gode beslutning - en gammel adfærd der handler om mistillid til mig selv og mine beslutninger.
Læs mere

Morgenbekymringer

I de sidste uger er jeg mange morgener vågnet tidligt med bekymrede tanker. Det er et faresignal, som jeg genkender fra den tid hvor jeg var stresset og udbrændt.Jeg ved godt, at det har en sammenhæng med, at jeg i den sidste tid har haft en masse arbejdsopgaver, som jeg har arbejdet med om aftenen. Jeg har forklaret mig selv, at disse arbejdsopgaver er jo så sjove og givende, så dem kan jeg godt sidde med i min fritid, og de kan ligge i baghovedet hele tiden og blive til gode ideer.Men kroppen og systemet er ligeglad med, om arbejdsopgaven er sjov eller kedelig.Når det flyder ud, så flyder det ud, og dette her var en tilsidesættelse af mine sande behov!
Læs mere

Beslutsomhedens perspektiv

Jeg havde taget en beslutning om at udføre en opgave.Jeg sagde i tidernes morgen ja til en bestemt type opgave, fordi jeg mente, at jeg kunne tilføre den noget til gavn for det samlede resultat.Når jeg har besluttet mig, så gør jeg - også selvom det trækker tænder undervejs.Så den sidste sætning i kortets tekst har altid været vigtig for mig - jeg ser nemlig mig selv som en beslutsom person.
Læs mere

Beslutsomhed – men på hvilken beslutning?

Jeg var netop vågnet og følte mig en smule anspændt.Da jeg sad stille med min morgenkaffe, ønskede jeg sådan for min krop, at den ville slappe af. Jeg oplevede mig stiv i musklerne og den seneste uge havde jeg kørt i et højt gear på jobbet.Pludselig, ud af det blå, kom tanken om det i højere grad handlede om at være tryg, fremfor at slappe af.I mit indre stillede jeg spørgsmålet: “Er det en sandsynlig mulighed, at jeg kører for hårdt på på jobbet, fordi jeg er utryg?”Jeg lod spørgsmålet hænge i luften, mens jeg oplevede at mine skuldre løsnede sig og min kæbemuskulatur gav slip. Med let åben mund, og store øjne der kun så indad, erkendte jeg at have gået og bidt tænderne sammen - jeg ønskede at være tryg.
Læs mere

Tør jeg stole på mig selv?

Jeg er i tvivl om, den idé jeg har fået, er en god idé. Vil den skabe det ønskede, eller er det en fuser? Ideen involverer andre mennesker, så jeg kan ikke bare afprøve den på mig selv. Jeg sparrer med en samarbejdspartner, som oplever det som en god idé. Alligevel er jeg i tvivl. Jeg er også i tvivl om, jeg skal kontakte et tredje menneske for at modtage klarhed. Jeg ved, at bekræftelser ikke er nogle, jeg skal søge.
Læs mere

Hvem tager beslutningerne i dit liv?

Hvor er det forunderligt som dagens kort passer til dagens oplevelser. Det har jeg oplevet gang på gang, og med dette kort skete det igen. Jeg var blevet tilbudt et job, og jeg var i tvivl, om jeg skulle sige ja eller nej tak. Jeg sparrede med et menneske tidligt i processen. Der kom flere detaljer til, situationen blev mere nuanceret, og jeg kunne mærke, at jeg diskuterede med mig selv, hvad jeg skulle svare.
Læs mere
Back To Top